Kedves Vendégeink!Házhoz szállításunk központi vezetékes telefonszáma átmenetileg nem elérhető.
Kérjük a +36 20 390 1325 telefonszámon keressék diszpécser kollégákat.

Megértésüket köszönjük!

Legyél te is a
Happy csapat tagja!

Munkaköreink

Üzletvezető

Managerként a Wasabiban egy kihívásokkal teli környezetben kell helyt állnod, ahol pörgés van, de meghatározó a jó hangulat. Feladatkörödbe tartozik, hogy mindig tudd, ki mit csinál, merre jár az étel, miközben a vendégeket vidáman, a várakozást röviden, és a kollégáidat buzgón tartod.

Amikor az étteremben már nincsen hely, Te akkor is tiszta fejjel gondolkozol, és nyitott szemmel jársz, precízen, napra készen kezeled az adminisztratív feladataidat. Képes vagy a helyzetnek megfelelően kommunikálni bárkivel, bármikor: legyen az egy segítőkész tanács, akár vendégnek, akár kollégának, mert ez tesz jó vezetővé.

Nincs konkrét válaszunk arra, hogy milyen végzettséged legyen, de ha a fentieknek megfelelsz, több éves tapasztalattal rendelkezel a vendéglátásban (felszolgálásban, üzletvezetésben), és hiszel benne, hogy mi mindenre megtanítunk a saketól a sushiig, akkor küldd el hozzánk jelentkezésed.

Kasszás - Felszolgáló - Pultos

Felszolgálóként az egyik legfontosabb dolog, hogy jókedvűen állj vendégeink rendelkezésére, hogy míg nálunk vendégeskednek, addig a lehető legjobban érezzék magukat. A világot egy nagy mosollyal nézd, és amíg a pályán dolgozol, addig az „ÉN” helyett a „MI” kerüljön előtérbe. Fontos, hogy vidáman tudj úszni az árral.

Szeretnénk megmutatni a „mi világunkat” és megtanítani mindenre a saketól a sushiig, amíg nem szerzel meg egy olyan magabiztos tudást, melyet élvezettel tudsz átadni másoknak.

Amikor megtanultál mindent a felszolgálásról, de még mindig újabb kihívásokra vágysz a Wasabiban, ráadásul a számok világában is remekül boldogulsz, akkor elindulsz felfelé a ranglétrán, melynek következő lépcsőfoka a kasszás (fizettető pincér).

A fentiek mellett fontos követelmény, hogy 18 éves legyél, és égj a vágytól, hogy vendégeinket mosolyogva szolgáld ki.

Séf

A konyhában a füst nem homályosítja el látásod: éppen ellenkezőleg, mert ez az a hely, ahol meg tudod mutatni vezetői képességedet és a szakmai jártasságod. A Wasabi konyháin a konyhafőnök/séf vagy helyettese az egyetlen olyan ember, akinek a hangját akkor is hallani, amikor mindenki a sajátját hallatná. Amikor szól a zene, a vendégek rendelnek, Te adod a ritmust és irányítod a konyhád.

Mindenkit tudásának megfelelően kezelsz, jókedvet, energiát és elhivatottságot mutatsz, így mindenki számára egyértelmű, hogy a konyhán ki a főnök.

Ha úgy gondolod, hogy biztosítani tudunk számodra egy nagyszerű szakmai kihívást, akkor szívesen vesszük jelentkezésed, küldd el önéletrajzod.

Sushi, szakács

A sushi és a wok a technikáról, a hagyományról és a pontosságról szól. Ez azt jelenti, hogy a kezednek, a fejednek és a szívednek összhangban kell lennie.

Örülünk, amikor képzett és tapasztalt sushi szakácsok csatlakoznak hozzánk, de a „zöldfülűektől” sem riadunk meg. Az egyetlen dolog, amit elvárunk Tőled, hogy érezd magadban a vágyat, hogy megtanuld a sushi és wok méltán büszke hagyományos elkészítését.

A legélesebb eszű séfek fognak tanítani, akik folyton készek arra, hogy „lefőzzenek Téged” és ösztönöznek arra, hogy tanuld meg, mit, hogyan és miért.

Ha képzett szakács vagy, akkor „MI”-ként gondolkozol, nem pedig „ÉN”-ként, és a tapasztalataidat, illetve a „műhelytitkokat” átadod az új kollégáidnak. Ily módon lehetséges, hogy a Wasabi egy erős és összetartó csapattal büszkélkedhet.

Vannak szakácsaink a világ minden tájáról, ezért fontos, hogy jól beszélj angolul, hogy megértsd őket, és ők is értsenek Téged.

Tálaló

A tálalás összetett feladat: kell hozzá egy csipetnyi konyhai tapasztalat, némi szépérzék, és egy jó nagy adag figyelem, melynek eredményeképpen az ételek hozzák a Wasabiban elvárt -és a vendégeink által jól ismert- magas színvonalat. Kis tapasztalat, nagy adag lelkesedés és készen vannak a legfinomabb, legmutatósabb ételek a szalagon. Ha szívesen tálalnád velünk a Wasabi falatnyi finomságait, akkor küldd el nekünk önéletrajzodat.

Futár

Jól ismered a várost? Nem akadsz ki, ha bekerülsz egy dugóba?

Talpraesett, figyelmes és udvarias vagy?

A csapatjátékos szó nem csak egy elcsépelt közhely számodra?

Megbízható, az autójára kívül-belül kényesen ügyelő ember vagy?

Kifejezetten motivál, ha néha más feladatot is kapsz a vezetés mellett?

Akkor Te vagy a mi emberünk!

Küldd el hozzánk önéletrajzodat, ha saját autóval, vagy motorral rendelkezel, melynek a műszaki állapota is rendben van! ;)

Diszpécser

Szereted az embereket, kommunikatív vagy? Szereted a pörgést és a kihívásokat? Pontos és precíz vagy?

Diszpécser csapatunkba pont ilyen Hölgyek, Urak jelentkezését várjuk!

Számunkra fontos, hogy mosolygós hanggal beszéljünk a vendégekkel. Kedvesen és segítőkészen rögzítsük rendeléseiket. Felmerülő kérdéseik esetén pedig megszerzett tudásunkkal a vendégek gondolatait is kitaláljuk.

Ehhez nyújtanak segítséget a betanulás alatt tapasztalt diszpécser kollégáink, akik szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésedre. Bemutatják neked, milyen tradicionális ételek készülnek konyháinkon és hogy hogyan is lehet a vendégekkel barátságos viszonyt ápolni.

Amennyiben szeretnél egy kellemes irodai környezetben dolgozni, magabiztosan beszélsz angolul, és nem ismeretlen számodra az internetes böngészők és weboldalak valamint az Microsoft Office (Excel, Word) használata, keress minket bizalommal.

Vár Téged a Wasabi lelkes csapata! Dolgozzunk együtt!

Ha Te is elhivatottságot érzel, hogy csapatunk tagja legyél, várjuk fényképes önéletrajzodat az allas@happy.hu e-mail címre a munkakör megnevezésével.

Karrier


Kosaram

A kosarad üres.